Binnenkijken bij @adrianneathome

Wie ben je?

Hi! Ik ben Adrianne. Op instagram kun je me vinden onder de naam @adrianneathome. Samen met mijn man Marco en twee meiden, Nova Jill en Abbey woon ik in een vrijstaand huisje uit 1900. We hebben het huis zelf verbouwd en opgeknapt. Met inrichten, stylen en veranderen ben ik nooit klaar omdat ik het graag doe.

Hoe zou je je woonstijl omschrijven?

Mijn woonstijl vind ik moeilijk te omschrijven omdat ik het leuk vind om verschillende stylen en trends samen te brengen. Eclectisch is een term die hierbij wel van toepassing is. Meubels uit voorgaande stijlperiodes worden gecombineerd met hippe trends van nu. Ik laat mij leiden door creativiteit en persoonlijkheid, items met herinneringen of die een bepaald gevoel oproepen.

Welk item doe je nooit meer weg?

Items die ik nooit meer weg doe zijn de draadstoelen van Cees Braakman. Ooit kocht ik ze voor een habbekrats op marktplaats, nu dit ontwerp weer een trend is zijn ze veel waard. Ook zijn er in veel interieurwinkel replica’s te vinden. Deze klassieker is een blijvertje! 

Wat is je favoriete ruimte in huis?

De favoriete ruimte in ons huis is voor mij de keuken. Het is een woonkeuken waar we ’s morgens de dag starten met ontbijt en waar we ’s avonds gezellig koken en eten. Er is een ruime zithoek gecreëerd waar familie of vrienden zo aan kunnen schuiven.

Welk interieuraccount inspireert jou?

Op instagram volg ik veel inspirerende interieur accounts. Eentje die mij in het bijzonder aanspreekt is het account @elderingroos. Roos heeft een hele eigen stijl, is erg creatief en weet mooie combinaties te maken. 

Hot items van Adrianne

In de stijl van Adrianne

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on google