Steun samen met mij de Balinese bevolking

Alle woonitems in mijn webshop worden met de hand gemaakt door vakmannen op Bali. Mijn grootste doel bij het runnen van mijn webshop is dat ik deze vakmannen van een inkomen kan voorzien. Eind oktober vertrek ik samen met mijn gezin voor een half jaar naar Bali. Daar ga ik de mensen bezoeken die de woonitems uit mijn webshop maken. Uiteraard neem ik jullie mee via mijn social media kanalen en laat ik jullie zien hoe de items daar gemaakt worden.

Maar ik wil nog meer betekenen voor de Balinese bevolking. Vanaf nu kun je bij je bestelling kiezen voor het doneren van maaltijden en voedselpakketten. Voor €2.50 kun jij een gezin van 4 personen voorzien van een maaltijd: Nasi Bungkus. Het gerecht bestaat uit de basis uit rijst, noedels, tempeh en een stukje ei. Voor €12,50 kun je met een voedselpakket een heel gezin 1,5 week van eten voorzien.

Een voedselpakket bestaat uit:
– 5 kilo witte rijst;
– 1 liter olie;
– 1 doos met 20 zakjes mie;
– 1 krat van 30 eieren.

Je donatie gaat rechtstreeks naar Bali Care Foundation. Deze Stichting wordt gerund door jonge vrijwilligers die een groot hart hebben voor de bevolking op Bali. Op Bali leven nog steeds mensen in barre omstandigheden. Bali Care Foundation wil er graag aan bijdragen om deze omstandigheden te verbeteren. Dit realiseren zij door hen te ondersteunen in hun basisbehoeften en te zoeken naar mogelijkheden om deze structureel te verbeteren. Tevens zorgt het aanbieden van educatie voor een beter toekomstperspectief.

De Stichting werkt samen met lokale communities (banjars) en (hulp-)organisaties. Tijdens actiedagen worden voedselpakketten door deze mensen in de binnenlanden van Bali bezorgd. Als ik op Bali ben, ga ik de Stichting helpen en meelopen met actiedagen. Zodat jullie zien wat voor grote impact jullie donatie op de Balinese bevolking heeft.

Rechtstreeks een donatie doen aan Bali Care Foundation kan ook, klik hier.

Samen maken we ons sterk voor een samenleving zonder armoede op Bali!

Dankjewel voor je donatie!

Groetjes,

Shanti en Bali Care Foundation