Over Casakrullenbol

Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website!

Ik vertel je graag wie het gezicht is achter deze krullenbol. Mijn naam is Shanti, 32 jaar. Samen met mijn man en twee kinderen wonen we in ons nieuwbouwhuis in het dorpje Sleeuwijk. Vanuit ons huis kijken we alleen maar uit op natuur, zo rustgevend!

In de afgelopen jaren is mijn interieur veranderd van Industrieel naar Scandinavisch Bohemian. Ik houd van kleur, dus in mijn huis zijn ook weinig witte muren te vinden. Daarnaast houd ik van natuurlijke materialen zoals rotan en houd ik van planten in huis. Ik ben helemaal dol op de slaapkamers van mijn kinderen. Mijn dochters kamer is mijn favoriete kamer in huis!

Vorig jaar ben ik gestart met mijn interieuraccount op Instagram: @casakrullenbol. Wat is dit ontzettend leuk om te doen! Ik deel bijna dagelijks een foto van mijn interieur en in mijn stories kun je zien wat mij bezighoudt. Mijn account groeit met de dag en het leuke hiervan is dat ik steeds weer nieuwe mensen leer kennen en leuke samenwerkingen heb met kleine en grote bedrijven.

Ik heb een enorme passie voor interieurstyling. In mijn dagelijks leven geef ik interieuradvies en dat vind ik erg leuk om te doen. Heb je interesse in advies van mij, neem dan even hier een kijkje voor meer informatie.

Omdat ik op Instagram veel vragen kreeg over mijn interieur en verschillende DIY’s, ben ik een blog begonnen. Ik schrijf met veel plezier over mijn interieur, ik deel interieurtips en DIY’s. Ook vertel ik graag over de reizen die ik maak met mijn gezin.

Ik hoop je te kunnen inspireren!

Liefs,