Samenwerken

Hi, wat leuk dat je mijn Instagram @casakrullenbol gevonden hebt en met mij wilt samenwerken!
Ik ga graag samenwerkingen aan. Als jij denkt dat ik een perfecte match ben voor jouw merk, stuur dan een mail naar casakrullenbol@gmail.com.
Er zijn tal van mogelijkheden voor onze samenwerking. Ik kan een review plaatsen op mijn blog van jouw product, een post of Reels plaatsen op mijn Instagram, een leuke video opnemen in mijn stories of een winactie organiseren. Heb jij andere ideeën, dan hoor ik dat uiteraard graag. De content die ik schrijf of opneem, beoordeel ik altijd eerlijk vanuit mijn eigen ervaringen.
De enige voorwaarde voor een samenwerking is dat het merk ook bij Casa Krullenbol past. Nadat je me een mail hebt gestuurd, kan ik beoordelen of dat ook zo is.

Ik kijk uit naar onze samenwerking!

Liefs, Shanti


Reviews van klanten

@xenos_nl
“Shanti is een veelzijdige vakvrouw. Aan inspiratie nooit gebrek en de eindresultaten zijn keer op keer vernieuwend. Of het nu gaat om een gestileerd sfeerbeeld of een dynamische YouTube video, Shanti draait er haar hand niet voor om. Ze luistert naar de wensen vanuit ons als bedrijf en maakt deze zichzelf keer op keer eigen. Zeg je inspiratie, zeg je Shanti.”

@lotsofstyle.nl
“Met Shanti werken is een feestje, ze is enthousiast, professioneel, snel en komt haar afspraken na. In de samenwerking met Meet My Colors hebben we veelvuldig contact, de onderlinge afstemming verloopt soepel, de communicatie is efficiënt en we werken snel naar een duidelijk doel toe. Ik ben erg blij met een collega als Shanti.”

@socialfriendznl
“Wij hebben inmiddels meerdere keren met Shanti samengewerkt voor onze influencerscampagnes en we ervaren dat keer op keer als zeer prettig. Het was Shanti’s passie voor contentcreatie en haar oprechte betrokkenheid naar haar volgers toe (vandaar ook een mooie en uitzonderlijk hoge engagement rate van >7%!) dat ons naar haar toe trok. We waarderen haar oprechtheid in samenwerkingen. Ze maakt leuke content, past haar schrijftalent toe in haar verrassende & inspirerende captions (altijd een pretje om te lezen!) en is snel in haar communicatie naar ons toe. Wij hoeven als agency nooit achter haar aan te hollen; Shanti weet precies wat en wanneer ze wat bij ons moet aanleveren en doet dat voor de afgesproken deadlines! – Social Friendz (Nicole).”

@wandenwoondeco
“Op Instagram ben ik actief onder @wandenwoondeco. Het is een zakelijk account van de online webshop maar regelmatig post ik ook foto’s van ons zelf ontworpen huis. Op Instagram vind ik veel aansluiting met onze klanten en kan ik bij al die toffe accounts heerlijk binnenkijken. De combinatie van privé foto’s en zakelijke vind ik fijn omdat je ook een persoonlijke touch geeft aan je account. En het is natuurlijk heel leuk om te doen. Wij zijn immers trots op ons nieuwe huis. In 2019 ontdekte ik het account van Shanti @casakrullenbol. En wat mij meteen opviel was de oprechte spontaniteit en openheid van haar en haar gezin. Met daarnaast natuurlijk haar fijne huis en haar vermogen om mensen te inspireren met al haar ideeën en gekkigheden. Ik hoefde dan ook niet lang na te denken toen ze mij in de zomer van 2019 vroeg samen eens een samenwerking te doen. Ze koos tafelkleed TROY met bloemen die perfect paste bij haar vrolijke interieur. De actie werd een groot succes en we hielden er beiden een goed gevoel aan over. Want voor mij is het belangrijk dat samenwerkingen niet alleen effectief zijn maar ook nog eens prettig en gezellig verlopen. Een tweede samenwerking volgde toen Shanti haar muur in terracotta geverfd had met textielposter PERRY. Het leuke van dit soort acties is dat je niet alleen nieuwe volgers erbij krijgt maar ook nog eens de juiste. Er werd druk gekeken en geshopt op de site en het heeft WANDenWOONdeco zeker klanten opgeleverd. Ook volg ik graag haar ontwikkelingen met haar site Interior Treasures. Ontzettend leuk hoe haar bedrijf zich ontwikkelt en door haar inzet en enthousiasme zo succesvol aan het worden is. Binnen no time had ze al haar spullen verkocht. De combinatie van haar dagelijkse belevenissen met haar gezin en de foto’s van haar interieur en webshop maken @casakrullenbol een heerlijk account om te volgen.”

@cocoonhuisjes
“Shanti zet zich echt voor de volle 100% in bij een samenwerking, heel pro-actief, enthousiast en persoonlijk. Ik was blij verrast met de leuke video’s en stories tijdens haar verblijf in een van onze huizen – zeker een vervolg waard!”