Verzenden & retourneren

Informatie over bezorgen

Alle artikelen op onze website worden bezorgd door PostNL.
– De bezorgkosten binnen NL worden weergegeven bij uw bestelling. Voor een brievenbuspakje betreft dit € 4 en voor een pakket € 5,95. De bezorgkosten voor het verzenden van grote artikelen (lamp “Dewy” en de veren waaiers) bedraagt € 8,95.
– De bezorgkosten naar België worden weergegeven bij uw bestelling, dit betreft € 8,95. De bezorgkosten voor het verzenden van grote artikelen (lamp “Dewy” en de veren waaiers) bedraagt € 11,95.
– De bezorgkosten naar Duitsland worden weergegeven bij uw bestelling, dit betreft € 9,25. De bezorgkosten voor het verzenden van grote artikelen (lamp “Dewy” en de veren waaiers) bedraagt € 12,25 .
– Wegens extreme drukte, bedraagt de verzendtijd voor de producten die op voorraad zijn, 1 tot 2 weken.

Zodra de producten klaar staan voor verzending (vanuit Nederland) ontvangt u van ons een Track & Trace code waarmee u het pakket kunt volgen. 

De artikelen kunnen ook worden opgehaald in Sleeuwijk.

Informatie over retourneren

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder specifieke opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, dient u het modelformulier voor herroepingen te mailen naar casakrullenbol@gmail.com. Casa Krullenbol draagt daarna zorg voor aanmelding Retourverzending.

Gevolgen van de herroeping

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u het volledige aankoopbedrag, zo snel mogelijk, maar in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat we uw retourzending hebben ontvangen, van ons terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht.

Houdt u hierbij rekening dat de kosten en verantwoordelijkheid voor het retour zenden voor u zelf zijn.
Wij raden u aan om bij retourzendingen gebruik te maken van een Track & Trace code, omdat u ons niet aansprakelijk kan stellen wanneer een pakket kwijtraakt.

Indien producten zijn gebruikt, beschadigd of niet compleet zijn, wordt de retourzending niet in behandeling genomen en daarmee de kosten van de levering niet teruggestort.

U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Ons retouradres

Casa Krullenbol
Waterlinie 116
4254 VA Sleeuwijk
Nederland

Bij vragen of onduidelijkheden, neem gerust contact met ons op via casakrullenbol@gmail.com