Hi, welkom!


Ik ben Shanti en samen met mijn man Ronald en twee kinderen, Zoë en Lev, zijn we een jaar geleden naar de andere kant van de wereld verhuisd. Naar een eiland wat een plek in ons hart heeft gekregen, Bali! Hoe dit stand is gekomen? Het begon allemaal met een droom. Een droom die Ronald en ik hadden toen we elkaar leerden kennen toen we tieners waren. We wilden allebei heel graag ooit in het buitenland wonen. We zijn allebei reislustig en hebben veel landen gezien in Azië, zo maakten we onze eerste verre reis samen naar Java en Bali toen we 19 jaar waren. Zoë en Lev wilden we ook graag veel van de wereld laten zien en we zijn in 2018 en 2019 met hen naar Bali gereisd. Bali is ons zo goed is bevallen met kinderen, dat we kriebels kregen om hier voor langere tijd te wonen.

Tijdens Covid hebben we een half jaar op Bali gewoond en in die periode hebben we dit eiland goed leren kennen en zijn we ons zo thuis gaan voelen, dat we besloten om voorgoed te verhuizen naar dit paradijs! Vorig jaar zijn we gestart met het bouwen van ons eigen huis op Bali, waar we nu inmiddels in wonen. Daarnaast hebben we een mooie Airbnb in Canggu gecreëerd @villakohana en is Ronald hier een bedrijf gestart. We genieten elke dag enorm van Bali, de vriendelijke mensen, de zon, de natuur, het heerlijke eten en de kleurrijke religie.

Bali heeft onze harten gestolen! En dat zie je niet alleen terug in mijn privé-leven, maar ook mijn hele bedrijf is verweven met Bali. Ik ben gek van interieur en laat hier de mooiste "interior treasures" maken door mijn vakmannen en verschepen naar Nederland. Deze woon- en kinderkamer items vind je in mijn webshop. 

Niet alleen woonitems, maar ook producten zoals mijn Bali Presets en mijn e-guide "Warung-Warung" vind je op de website! 

Neem gerust een kijkje! Mocht je vragen hebben, dan mag je me mailen op casakrullenbol@gmail.com of me een whatsapp berichtje sturen via de whatsapp button op de homepage. 

Terimakasih & heel veel shop plezier!

Liefs uit Bali,

Shanti