Cursus "Verhuizen naar het buitenland"

Bijna twee jaar geleden maakten wij onze droom waar! Met vier volle koffers stapten we het vliegtuig in en emigreerden we naar de andere kant van de wereld, naar het mooie eiland Bali! Voor ons echt het paradijs: warme temperaturen, veel zonuren, strand, het eilandleven, een leven onder de palmbomen, een waanzinnige cultuur en de meest vriendelijke mensen! We hadden geen idee wat ons echt te wachten stond en tot wanneer we zouden blijven, maar we pakten dit avontuur met beide handen aan! Inmiddels zijn we twee jaar verder en hebben we nog geen moment spijt gehad van onze emigratie. Een leven buiten de gebaande paden en vooral een leven in veel meer vrijheid is iets wat ik iedereen toe wens! 

Alle stappen die je moet zetten om voor langere tijd naar het buitenland te verhuizen hebben wij doorlopen en van A tot Z ervaren. Een verhuizing naar het buitenland is niet zomaar gedaan. Voorafgaand de verhuizing en toen we hier al woonden, hebben we veel moeten uitzoeken. In totaal hebben we hier wel een jaar over gedaan. Uit ervaring weet ik dat er over sommige onderwerpen online onwijs veel informatie te vinden is, hier kun je helemaal overrompeld door raken. En over sommige andere onderwerpen kun je maar weinig vinden, wat soms enorm frustrerend en demotiverend kan zijn. 

In deze cursus vertel ik je in acht stappen wat je allemaal moet ondernemen om je droomleven in het buitenland te kunnen leven! Ook kan het zijn dat je door de vele beren op de weg gewoon even niet meer weet hoe je het voor elkaar kunt krijgen. Ik ga je hier bij helpen. Ik geef je niet alleen informatie, maar ook ga ik je motiveren om daadwerkelijk de stappen te zetten, zodat jij net als mij binnenkort je droomleven leeft!

Ik weet zelf hoe fijn het is om ervaringen en informatie te krijgen van mensen die het al gedaan hebben. Die al jouw droomleven leven. Laat me je erbij helpen. Let's go for it!

De cursus bestaat uit acht modules die zelfstandig en op eigen tempo te volgen zijn. Om de twee weken start een nieuwe module. Op deze manier heb je rustig de tijd om een module door te nemen en een eventueel bijhorende opdracht te maken. Mocht je twee weken niet halen, dan ben je uiteraard vrij om langer te doen over een module. Verder heb je voor altijd toegang tot de cursus. De negende module gaat specifiek over het bouwen van een huis op Bali. 

Gedurende de cursus zal ik de stappen verduidelijken met onze ervaringen in Bali, maar de cursus is voor iedereen te volgen. Niet alleen voor mensen die naar Bali willen verhuizen, maar ook als je naar een ander land wilt verhuizen. 

Daarnaast heb je toegang tot een besloten whatsapp community met gelijkgestemden, waar elke week leuke challenges voorbijkomen, waar we elkaar beter leren kennen en waar je je vragen kunt stellen.  

De cursus bestaat uit o.a. de volgende onderwerpen: 

 • dromen en mindset. We gaan zorgen dat jij je droomleven helder hebt en gemotiveerd blijft;
 • financiering. Je gaat onderzoeken hoeveel geld je nodig hebt om je verblijf in het buitenland te kunnen financieren én hoe je dat gaat doen;
 • onderwijs. Heb je kinderen? Dan leer je in deze module alles over vrijstelling van de leerplicht en verschillende onderwijsvormen;
 • wat ga je doen met je huis in Nederland?;
 • huisvesting in het buitenland. Hoe regel je dit en waar moet je opletten;
 • bankzaken, zoals een locale bankrekening openen;
 • wet en regelgeving in het land van bestemming;
 • je krijgt tips over de reis zelf;
 • uitschrijven uit Nederland. Wat komt hier allemaal bij kijken?
 • settelen in het buitenland (verzekeringen, omgaan met heimwee, wennen);
 • bonus: een huis bouwen op Bali! 

Je kunt deelnemen aan de cursus voor €297,-.  Als bonus ontvang je de module "een huis bouwen op Bali" cadeau. 

Na deze training heb je alle kennis in huis om niet alleen naar het buitenland te verhuizen, maar om daar ook te settelen en zelfs je eigen huis te bouwen.

Klik hier om mee te doen!

Heb je een vraag over de cursus? Stuur dan een mail naar casakrullenbol@gmail.com.